nieuws

Interieur – Gutzz

Geen categorie

Gutzz is een nieuw merk van eigen bodem met een collectie woonaccessoires en kleinmeubelen. Kenmerkend voor de limited editions is de originaliteit; zowel qua vormgeving als materialen. Denk bijvoorbeeld aan manshoge vazen van Chinees Tung-hout, schalen van aluminium met geitenhaar en decoratieve kunstobjecten van Indiaas leisteen. Op de interieurbeurs Maison en Objet in Parijs zal de B’Kini Chair van Wiel Arets worden geintroduceerd, een omkeerbare ligstoel.

Interieur – Gutzz

Volgens Paul Borst van Gutzz is de B’Kini Chair ‘een revolutie’, omdat je er zowel op je rug als op je buik kunt liggen. Arets is er in geslaagd een chaise longue te maken die intrigerend van vorm is en ergonomisch verantwoord. Gemaakt van polyethyleen is de ligstoel geschikt voor binnen én buiten. Het bijbehorende karpet-dekje met speelse sprieten heeft een hoge aaibaarheidsfactor en biedt een aangenaam ligcomfort. Verkrijgbaar in zwart.  en wit.

Gutzz verwierf vorig jaar faam dankzij de ‘gespikkelde’ Spotter-vaas, een houten object van Tony Wang. Elke vaas is uniek, want door Chinese vakmensen volledig met de hand gemaakt. 

www.gutzz.com

Reageer op dit artikel