nieuws

Interieur – Creatief met tegels

Geen categorie

Black and White is een van de nieuwste collecties van tegelfabrikant Royal Mosa. Deze serie vloertegels van 60 bij 60 cm bevat vier tinten zwart en wit, in een koele en warme variant. Hiermee kunnen strakke patronen vol contrast worden gecreeerd.

Interieur – Creatief met tegels

De basis is de door Mosa ontwikkelde ongeglazuurde vloertegel Porselein Wit. Dankzij een nieuwe technologie en intensief onderzoek is Mosa er in geslaagd het witste wit te produceren in ongeglazuurde, keiharde kwaliteit. Het ‘witter dan wit’ was voorheen alleen haalbaar met glazuur, dus niet toepasbaar voor vloeren. De witte tegels in Black and White zijn ‘geseald’ om de reinigbaarheid nog verder te verbeteren. Ook op Porselein Wit kunnen daardoor de meest hardnekkige vlekken eenvoudig worden verwijderd, net als bij alle andere vloertegels van Mosa. 

Ook recent geïntroduceerd is de Matt Collection, een serie geglazuurde wandtegels die zich van soortgelijke tegels onderscheidt door de bijzondere, poedermatte uitstraling. De tegels zijn leverbaar in het formaat 15 bij 15 cm in aardetinten zoals siennarood, zandgeel en koperbruin, en in zwart, wit en neutraal grijs. Samen met hierop afgestemde ongeglazuurde vloertegels kunnen nu volledig monochroom betegelde interieurs worden gemaakt, waarbij vloeren en wanden een geheel vormen. 

www.mosa.nl

Reageer op dit artikel