nieuws

Bill Clinton spreekt voor architecten en ontwikkelaars

Geen categorie

Voormalig president Bill Clinton komt op woensdag 3 oktober 2007 voor OVG Projectontwikkeling naar Rotterdam. In het nieuwe gebouw van OVG, Las Palmas, zal Clinton zijn toespraak richten op de uitdagingen die de globalisering ons stelt. De opwarming van de aarde is er daar een van. Daarbij gaat hij in op de verantwoordelijkheid van individuen, bedrijven en overheden om te komen tot gezamenlijke oplossingen voor de problemen waar we nu en in de toekomst tegenaan lopen. De bijeenkomst wordt gehouden voor politici, CEO’s, NGO’s en architecten.

OVG Projectontwikkeling is in 1997 door Coen van Oostrom op 26 jarige leeftijd opgericht. Inmiddels 10 jaar verder is OVG uitgegroeid tot een succesvolle en vooruitstrevende projectontwikkelaar. Coen van Oostrom: “Nadat ik vorig jaar een ontmoeting heb gehad met Al Gore, zijn we binnen OVG nog bewuster gaan kijken naar onze producten: het vastgoed dat wij ontwikkelen in de grote steden. Wij hebben vanaf dat moment besloten het roer om te gooien en ons te richten op duurzame vastgoedontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat wij, door te investeren in de ontwikkeling van duurzaam vastgoed én haar openbare omgeving, een blijvende bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van onze maatschappij”. 

De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. 

http://www.ovg.nl

Reageer op dit artikel