nieuws

Techniek – Stemmig alternatief voor gloeilampen

Geen categorie

In plaats van gloeilampen zijn er inmiddels immers tal van andere mogelijkheden beschikbaar, in de vorm van halogeenlicht, spaarlampen en led-verlichting.

Techniek – Stemmig alternatief voor gloeilampen

Tot nu toe was er alleen nog geen goed alternatief voor de in ons land bijzonder populaire flame-lampen, die hier zo’n 25% van de totale gloeilampenomzet uitmaken. Daarvoor wordt nu door Jacs.Koopman een oplossing geboden met de introductie van een compleet nieuw programma van ‘Cappuccino’ spaarlampen van de Italiaanse fabrikant Dura. De kleurtemperatuur van deze energie­besparende lampen is exact hetzelfde als die van de flame-gloeilampen, zodat ze overal zonder meer in plaats van deze lampen voor de gewenste sfeerverlichting kunnen worden ingezet. 

De nieuwe Dura lampen maken deel uit van een buitengewoon breed verlichtings­programma, dat zich vooral kenmerkt door een uitgekiende techniek en fraaie vormgeving. Het thans gepresenteerde Cappuccino-programma omvat spaarlampen voor alle gangbare toepassingen. 

Reageer op dit artikel