nieuws

SuopuLab en Featuring winnen in Canada

Geen categorie

De internationale prijsvraag van Art-City en Peepshow Int’L in Calgary (Canada) is gewonnen door Cecilia Hendrikx (SuopuLab) in samenwerking met Michl Sommer en Victor Leurs (Featuring).

SuopuLab en Featuring winnen in Canada

In tegenstelling tot de voorafgaande edities van deze jaarlijkse prijsvraag, die gewoonlijk om een ontwerp voor een gebouw, ruimte of object om kunst te tonen vraagt, draait de prijsvraag deze keer om een ruimtelijk experiment. 

Het door de jury (o.a. Lebbeus Woods – Cooper Union en Alberto Pérez- Gómez – Mac Gill) geselecteerde winnende ontwerp zal tijdens de ‘Live architectural workshop’ onder supervisie van SuopuLab/Featuring worden gerealiseerd, in samenwerking met ‘special guest’ Aaron Gutiérrez. 

Reageer op dit artikel