nieuws

Personalia – Nieuwe hoogleraren architectuur TU Eindhoven

Geen categorie

Bij de aanvang van het nieuwe studiejaar zijn twee nieuwe hoogleraren aan de faculteit Bouwkunde van de TU Eindhoven benoemd. Per eind augustus zijn prof. dipl. ing. Christian Rapp en prof. dr.ir. Pieter van Wesemael beiden in deeltijd verbonden aan de Unit ADE [architecture, design and engineering] van de faculteit. Hun werkgebied valt onder de titel ‘Architectural Design and Urban Cultures’.

Christian Rapp kreeg onder meer in 1997 de Maaskantprijs voor Jonge Architecten. Samen met zijn echtgenote geeft hij leiding aan bureau Rapp en Rapp in Rotterdam. 

Pieter van Wesemael promoveerde na zijn bouwkundestudie aan de TU Delft op een studie over wereldtentoonstellingen en zette vervolgens bij de Architekten Cie. de Research en Development afdeling op. Sindskort is hij partner bij Inbo in Amsterdam. 

Reageer op dit artikel