nieuws

Modebewust overnachten in Amsterdam

Geen categorie

De fanatieke ‘shopper’ kan overnachten in een bijzondere gelegenheid aan de P.C. Hooftstraat, midden tussen de grote modehuizen.

Modebewust overnachten in Amsterdam

Boutique Hotel Patou biedt haar gasten minimalistisch maar luxueus ingerichte kamers, ontworpen door architect Jen Alkema. Aan de muur van iedere kamer prijkt een foto van Jean Patou, een eerbetoon aan de Franse couturier naar wie het hotel is vernoemd. 

De verschillende kamers zijn tot op de millimeter uitgedacht, subtiele details zijn vakkundig verwerkt en een bijzonder samenspel van licht en lijnen creëert een gevoel van ruimte. De Brasserie Patou, die wordt gekenmerkt door fraai Art Deco-design, heeft een grote lichte serre met uitzicht op de winkelstraat. 

Niet alleen modehuizen omringen het hotel, ook andere ‘hotspots’ van de hoofdstad, zoals het Concertgebouw en het Rijksmuseum, liggen om de hoek. 

 

www.hotelpatou.nl

Reageer op dit artikel