nieuws

Laatste kans!

Geen categorie

Wilt u inzenden voor de Lensvelt de Architect Interieurprijs? Doet u dit dan vandaag. Vandaag, 31 augustus, is namelijk de laatste dag dat u uw project in kunt sturen.

Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur-)architectuur of designopleiding, kan meedingen naar de prijs door het inzenden van een of meerdere interieurprojecten. Projecten mogen ook worden voorgedragen door derden. Inzendingen moeten betrekking hebben op interieurprojecten die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2006 en 31 juli 2007. Ook tijdelijke interieurprojecten komen in aanmerking. De ingezonden interieurprojecten moeten zijn gelegen in Nederland of België. De inzenders van projecten zijn bereid mee te werken aan een publicatie van het project in de Architect Interieur.

Gevraagd wordt om per project in zevenvoud een documentatie uitsluitend op A-4 formaat op te sturen. In deze documentatie dienen de aard van de opgave, het programma van eisen, de wijze van aanpak en eventuele samenwerking met andere disciplines te zijn beschreven. In woord en beeld moet tevens een goede indruk worden gegeven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisering, detaillering, effecten). De documentatie moet ten minste vergezeld gaan van de naam en het adres van de inzender, de naam en het adres van de opdrachtgever, alsmede de namen en adressen van de eventuele betrokkenen uit andere disciplines. Per project mag een documentatie van maximaal 10 pagina’s worden ingezonden. Het inzenden van maquettes, CD-ROMs en video’s is niet toegestaan. De ingezonden documentatie wordt niet geretourneerd.

Vanaf volgende week worden de inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit Mels Crouwel (Rijksbouwmeester, Benthem Crouwel Architecten), Liesbeth van der Pol (Dok architecten), Marc Maurer (Maurer United Architects), Arjen Ribbens (NRC-Handelsblad), Dieter Van Den Storm (Interieur Kortrijk) en Edwin Oostmeijer (Edwin Oostmeijer Projectontwikkeling). Secretaris van de jury is Harm Tilman (hoofdredacteur de Architect).

De jury selecteert vijf nominaties op basis van de ingezonden plannen. De genomineerden worden schriftelijk op de hoogte gebracht en de nominaties worden officieel bekendgemaakt op donderdag 20 september 2007. De genomineerde projecten worden gepubliceerd in de interieurspecial van de Architect, die verschijnt op 29 november 2007, de dag van de prijsuitreiking. 

De winnaar wordt tijdens de prijsuitreiking op 29 november 2007 bekend gemaakt en ontvangt een bedrag van 12.000 euro.

De documentatie van de projecten kan tot uiterlijk vrijdag 31 augustus 2007 (poststempel) worden opgestuurd naar: Lensvelt B.V., Postbus 5627, NL-4801 EA Breda of naar Lensvelt B.V., Minervum 7003, NL-4817 ZL Breda. 
Tel. +31 (0)76 57 22 000

Reageer op dit artikel