nieuws

Interieur – Sneeuwvlokken in de ruimte

Geen categorie

De Finse fabrikant Woodnotes introduceerde onlangs een stijlvol modulair interieurelement, getiteld Flake. Van dit ontwerp van Mia Cullin kunnen verschillende oppervlakken worden gemaakt zoals gordijnen, ruimteverdelers, placemats of tafelbekleding.

Interieur – Sneeuwvlokken in de ruimte

Flake bestaat uit stervormige, gladde delen die heel eenvoudig aan elkaar kunnen worden bevestigd, door de punt van een ster door het gat in de andere ster te halen. Door deze bevestigingsmethoden is de ontmanteling of aanpassing bijzonder gemakkelijk. Eén element heeft een diameter van 22 cm. Flake is leverbaar in pakketten van 160 stuks, die samen een gebied van twee vierkante meter kunnen beslaan. Het materiaal waarvan Flake is gemaakt heet Tyvek en bestaat uit fijne vezels van polyethyleen, die de beste eigenschappen van papier, film en stof in zich verenigen. Hierdoor is Flake extreem licht, maar sterk en bestand tegen scheuren.

www.woodnotes.fi

Reageer op dit artikel