nieuws

Interieur – Op het scherpst van de snede

Geen categorie

De Sliced Sofa van het jonge designmerk Feek veroorzaakte veel ophef bij de presentatie vorig jaar. Het succes van deze ‘in plakken gesneden’, kunststof bank bleek zo groot, dat deze nu gezinsuitbreiding krijgt.

Interieur – Op het scherpst van de snede

Frederik Van Heereveld, de ontwerper achter Feek, paste hetzelfde principe toe op een plantenpot, de Sliced Vase. Door deze aanpak heeft hij een gewoon, alledaags product weten om te vormen tot een trendy en verrassende blikvanger. 

De Sliced Vase is gemaakt van weerbestendig polyethyleen en daardoor geschikt voor gebruik binnen en buiten. De pot is verkrijgbaar in twee afmetingen en in acht felle kleuren, die zeker op terrassen en in tuinen voor fraaie contrasten zullen zorgen. De witte versie is optioneel verkrijgbaar met ingebouwde led-verlichting. 

Het ‘gesneden’ principe zal zich binnenkort manifesteren in nog meer producten van Feek, zoals de binnenkort te onthullen Sliced Barstool…

www.feek.be 

Reageer op dit artikel