nieuws

Interieur – Flinterdunne verlichting

Geen categorie

Flow is een innovatieve bureaulamp, ontworpen voor de Belgische fabrikant tossB door Janine de Mulder en Matthijs van Kooten. Met een eenvoudig schuifsysteem kan de flinterdunne lamp in hoogte worden versteld en twee powerleds van 1 Watt beschijnen het werkblad.

Interieur – Flinterdunne verlichting

 Het armatuur heeft rode accenten, die op aanvraag in iedere kleur kunnen worden uitgevoerd. Op deze organisch gevormde plaatjes kan zelfs een logo worden afgedrukt. De lamp krijgt stroom van een stekkertransformator en wordt via een kabel tot aan het armatuur gebracht, waarna de stroom dóór de materie tot bij de leds wordt geleid. ‘Flow’ is spaarzaam vervaardigd van bijzonder materiaal, dat extreem licht van gewicht is en de mogelijkheid om hem compact te verpakken doordat het pootje verwijderbaar is, zorgt ervoor dat hij extreem milieuvriendelijk is. Mooi design en milieu kunnen samen gaan.

www.tossB.com

www.janinedemulder.com

Reageer op dit artikel