nieuws

Eerste ruimtehotel opent in 2012

Geen categorie

‘Melkwegvertrek’ is de naam van het allereerste ruimtehotel dat in 2012 zijn deuren opent. Het hotel zal het duurste van het melkwegstelsel worden, aangezien een driedaags verblijf tussen de sterren 4 miljoen dollar moet gaan kosten.

Eerste ruimtehotel opent in 2012

Het ruimtehotel moet gasten de mogelijkheid bieden in tachtig dagen rond de wereld te vliegen. Tijdens het verblijf zullen zij de zon vijftien keer per dag zien opkomen. De bezoekers moeten speciale ruimtepakken dragen waarin ze tegen de muren op kunnen klimmen, net zoals de filmheld Spiderman. 

De badkamers zonder zwaartekracht vormen de grootste uitdaging voor de ontwerpers. De architecten denken aan een gewichtloze stoomkamer waarin waterbubbels rond zweven. 

Beelden website: www.galacticsuiteprocess.com   

Reageer op dit artikel