nieuws

BeneluxAluminium in Renovatie Awards

Geen categorie

Op 19 september worden de winnaars van de Benelux Aluminium in Renovatie Awards 2007 bekend gemaakt. De uitreiking valt samen met de themamiddag ‘Aluminium in Renovatie’ in het Aluminium Centrum.

De Europese Aluminium in Renovation Award 2007 bestaat uit nationale voorrondes gevolgd door een Europese finale. Hierin wordt bepaald welke renovatieprojecten met aluminium het meest opvallend zijn. In de Benelux organiseren het Nederlandse en Belgische Aluminium Centrum gezamenlijk de voorronde om de nominaties uit de Benelux te bepalen. De Europese winnaars worden bekend gemaakt tijdens de vakbeurs BATIMAT die van 5 tot en met 10 november 2007 in Parijs wordt gehouden.

Voor deelname aan de Benelux Renovatie Award zijn in totaal 28 inzendingen beoordeeld door een onafhankelijke Jury onder leiding van Prof.ir. Jan Brouwer.

De jury beloonde vier projecten uit Nederland en België met de Benelux Award en nomineerde acht projecten voor de Europese competitie. De categorieën zijn particuliere woningen, particuliere woningcomplexen en appartementen, sociale woningcomplexen en appartementen, utiliteitsbouw, openbare gebouwen, monumenten en infrastructuur.

 
Voor meer info: www.aluminium-award.eu

Reageer op dit artikel