nieuws

Techniek – Plug en play Zonneboiler

Geen categorie

De nieuwe zonneboiler HelioSet150 van AWB CV-Ketels benut op een effectieve manier de duurzaam opgewekte energie. De HelioSet150 bestaat uit een compacte, eenvoudige lichtgewicht collector van 39 kilogram met een geïntegreerde pomp, een terugloopspiraal en een digitale regeling.

Techniek – Plug en play Zonneboiler

Het hele pakket is eenvoudig te installeren. Door de speciale frameconstructie en de dakpanbeugel kan de zonneboiler gemakkelijk op zowel schuine als platte daken worden geplaatst. Zodra voldoende zonnewarmte beschikbaar is, wordt de pomp in werking gesteld. Op het moment dat de volledige inhoud van de zonneboiler op temperatuur is, schakelt de pomp automatisch uit. De zonnesysteemvloeistof loopt uit de collector en verzamelt zich opnieuw in de geïntegreerde terugloopspiraal. De speciale vloeistof garandeert dat de collector niet kan bevriezen. 

Doordat de traditionele cv ketel naast de boiler veel minder hoeft te worden gebruikt, wordt de zonne-energie effectief benut. AWB CV-Ketels garandeert een lange levensduur met minimaal onderhoud.

www.awb.nl

Reageer op dit artikel