nieuws

NAi verloot chaise longue Le Corbusier

Geen categorie

Bezoekers van de tentoonstelling ‘Le Corbusier – De kunst van architectuur’ in het Rotterdamse NAi, maken kans op de meest bekende stoel van de hand van deze grootmeester: de chaise longue.

NAi verloot chaise longue Le Corbusier

De prijs wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Deze profileert zich graag als dé cultuurloterij van Nederland. Maar liefst de helft van de inleg gaat naar culturele instellingen, waaronder het NAi. Bezoekers die de cultuurkaart invullen en daarmee een lot kopen, maken kans op de chaise longue ter waarde van ruim drieduizend euro.

In de expositie zijn interieurs, meubels, gebouw- en stadsontwerpen, tekeningen, schilderijen, foto’s, stoffen, films en beeldhouwwerken van Le Corbusier te zien. Nooit eerder werden er zoveel originelen van deze architect bijeengebracht. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 2 september.

www.nai.nl

Reageer op dit artikel