nieuws

Interieur – Supersterk marmoleum

Geen categorie

Forbo introduceerde tijdens de Salone del Mobile in Milaan de nieuwe collectie Eternal. Deze marmoleum vloeren hebben een sterke toplaag, genaamd PUR Pearl, die de vloer een matte uitstraling geeft. Ook is vuil minder snel zichtbaar en is de vloer eenvoudig te onderhouden.

Interieur – Supersterk marmoleum

De Eternal-collectie bestaat uit vier onderscheidende dessins: wood, stone, impact en mica. Wood bestaat uit veertien houttinten, waarvan zes leverbaar zijn in een akoestische uitvoering (met een contactgeluidsreductie van 17 decibel). Stone heeft de driedimensionale uitstraling van steen en is er in acht kleuren, van steenrood tot donker antraciet, met helder witte en granietgrijze kleuraccenten. 

Een complex en gedetailleerd patroon van ronde organische vormen kenmerkt Impact. Mica bestaat uit twaalf levendige kleuren, opgebouwd uit individuele kleine kleurdeeltjes. www.forbo-flooring.nl

Reageer op dit artikel