nieuws

Interieur – Het laatste avondmaal

Geen categorie

Bijzonder kleurrijk is het eerste in serie te produceren meubelstuk van architectenbureau eijkingdelouwere.

Interieur – Het laatste avondmaal

Onder de naam Studio Lawrence toonden zij in Milaan The Last Supper Table, een zogenaamde embleemtafel, die kan worden samengesteld uit veertien verschillende tafelonderstellen en diverse bladen. Het strakke onderstel is geïnspireerd op Chinese karakters en de afmetingen van de bladen op de getallenreeks van Fibonacci. Deze bladelementen – 96 cm breed en 10, 20, 30, 50, 80 of 130 cm lang – kunnen dankzij een verborgen staalconstructie worden gecombineerd in verschillende kleuren en afmetingen, zodat er gestreepte patronen ontstaan. Met behulp van een derde poot kunnen er zelfs tafels worden gecreëerd met een lengte van 5 meter. 

www.studiolawrence.com

Reageer op dit artikel