nieuws

Eerste Nederlands architectenbureau in China

Geen categorie

Het Haagse ontwerpbureau KOW opent, in het centrum van Shanghai, het eerste onafhankelijke Nederlandse architecten bureau in China onder de naam KOW Dutch Design Consultants. De opening werd afgelopen donderdag verricht door de Nederlandse staatssecretaris van Economische Zaken, Frank Heemskerk.

Eerste Nederlands architectenbureau in China

De doelstelling van KOW DDC is om integrale architectuur en stedebouwkundige dienstverlening te bieden aan Nederlandse en lokale ontwikkelaars van hoogwaardige projecten in China.  

KOW is al langer werkzaam in China. Samen met lokale partner HSA, Huasen Architecture Engineering Consultants realiseert het bureau momenteel een omvangrijk project in ChengDu, het Chengdu Electrical Power Centre en 5-Star Hotel. Met de opening van het kantoor van KOW DDC in Shanghai, exporteert het bureau zijn kennis van duurzaam bouwen en stedelijke vernieuwing naar China.

www.kow.nl

Reageer op dit artikel