nieuws

Architect van het Jaar 2007

Geen categorie

Afgelopen zaterdag is in het Nederlands Architectuurinstituut te Rotterdam de eerste ‘Architect van het Jaar’ prijs uitgereikt.

Architect van het Jaar 2007

UN Studio sleepte de themaprijzen op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie en klantvriendelijkheid in de wacht en werd daarmee overall winnaar. In de categorie duurzaamheid won Rudy Uytenhaak, in de categorie kennisontwikkeling De Twee Snoeken. In de einduitslag komt na UN Studio Rudy Uytenhaak op de tweede en Venhoeven CS op de derde plaats. Aan de prijs is een geldbedrag van 2.500 Euro verbonden. Ze heeft als doel de professionaliteit en innovatiekracht van Nederlandse architectenbureaus nader onder de aandacht te brengen. 

Informatie: zie www.architectvanhetjaar.nl 

Reageer op dit artikel