nieuws

Vier winnaars Arie Keppler Prijs 2007

Geen categorie

Afgelopen vrijdag heeft het bestuur van Welstandszorg Noord-Holland (WZNH) vier Arie Keppler Prijzen uitgereikt aan vier verschillende projecten op het gebied van architectuur, stedebouw en landschapontwerp.

Vier winnaars Arie Keppler Prijs 2007

 

De winnaars zijn het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum door Neutelings Riedijk Architecten, museum Het Schip voor Volkshuisvesting en de Amsterdamse School in Amsterdam, het kantoor van Afvalzorg NV in Zaandam door Kerste-Meijer Architecten en het Beeldkwaliteitplan voor het Green Park in Aalsmeer door H+N+S Landschapsarchitecten. 

De vier prijswinnende projecten leveren volgens het bestuur alle vier op een geheel eigen wijze een evocatieve bijdrage aan de belangstelling voor en het inzicht in de verdere ontwikkeling van een ontwerpcultuur in Noord-Holland. 

www.welstandszorg.nl

Reageer op dit artikel