nieuws

Techniek – Permanente valbeveiliging

Geen categorie

VertiGo is het nieuwe hekwerk van AllRisk. Lange horizontale grondstukken en contragewichten garanderen de stabiliteit en maken dat het hek kan worden geplaatst zonder beschadiging of doorboring van het dak.

Techniek – Permanente valbeveiliging

 Met het gepatenteerde EZ-fix montagesysteem kunnen de horizontale en verticale elementen eenvoudig worden gemonteerd. VertiGo is opgebouwd uit aluminium staanders en regels. Het wordt geleverd met rechte, gebogen of hellende staanders. De rechte staanders kunnen worden ingeklapt, waardoor zij alleen zichtbaar zijn als zij om veiligheidsredenen omhoog zijn geklapt. Om de veiligheid te vergroten kan het hekwerk met een dubbele onderregel worden geleverd. Door het gebruik van aluminium is het hekwerk duurzaam en zijn geen onderhoud of periodieke controles vereist. Het kan in alle RAL kleuren worden geleverd.

www.vertigohekwerk.eu

Reageer op dit artikel