nieuws

Techniek – Decoratieve akoestische panelen

Geen categorie

Rockfon heeft voor ruimtes met akoestische problemen een oplossing: met afbeeldingen bedrukte akoestische wandpanelen

Techniek – Decoratieve akoestische panelen

Het assortiment afbeeldingen is te bekijken op de website. De bedrukte panelen worden geleverd in een strak aluminium frame en kunnen worden opgehangen aan een verstelbare staaldraad of op vier punten gefixeerd. De standaardafmetingen van de panelen zijn 1200 bij 1200 bij 44 mm en 1800 bij 600 bij 44 mm. In de database zijn nu 400 afbeeldingen opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Optioneel kunnen ook eigen afbeeldingen worden gebruikt. Op de site is een berekeningsprogramma aanwezig om te bepalen hoeveel panelen per ruimte nodig zijn.

De panelen zijn volgens Rockfon niet alleen mooi en functioneel, maar ook kleurecht, vochtbestendig, vormvast, hygiënisch, eenvoudig te reinigen en milieuvriendelijk.

www.rockfoninart.com

Reageer op dit artikel