nieuws

Project – Eerste paal geslagen Expofoyer Amsterdam RAI

Geen categorie

Onlangs is door de Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher de eerste paal geslagen voor de Expofoyer. Dit nieuwe hart van beurs- en congrescentrum RAI is ontworpen door Benthem Crouwel, die eerder zijn sporen verdiende met onder meer WTC Amsterdam en Schiphol Plaza. De Expofoyer biedt niet alleen ruimte voor exposities, maar kan ook worden gebruikt voor grote galadiners, congressen en feesten.

Project – Eerste paal geslagen Expofoyer Amsterdam RAI

Met het oog op het aantrekken van grote meerdaagse internationale evenementen, wil Amsterdam RAI het bestaande complex verrijken met hoogwaardige faciliteiten. Het ontwerp geeft het centrum een moderne en innovatieve uitstraling. De foyer verbindt de verschillende delen van de RAI en vervult hiermee een brugfunctie tussen de twee beurscomplexen en het congrescentrum.

VBK-groep uit Hoorn verrichte in de afgelopen jaren meerdere verbouwingen en renovaties binnen de RAI en is ook nu weer als hoofdaannemer betrokken bij de uitvoering. Naar verwachting wordt de Expofoyer in september 2008 in gebruik genomen.

www.rai.nl

www.benthemcrouwel.nl

Reageer op dit artikel