nieuws

Personalia – Nieuwe directie voor Martini architecten

Geen categorie

Per 1 juli draagt directeur Jan Bouwsema het bureau voor Architektuur en Ruimtelijke Ordening Martini over aan Ruud Dessing, architect directeur, en Rikus Jelsma, financieel directeur.

Dessing heeft gedurende zijn loopbaan meegewerkt aan vele grote projecten in onder meer de woningbouw, gezondheidszorg, bedrijfshuisvesting en onderwijs. Collega Jelsma is sinds elf jaar verbonden aan het architectenbureau als financiële man. 

Gedurende zijn veertigjarige loopbaan bij Martini, waarvan een groot deel als directeur/eigenaar, heeft Jan Bouwsema samen met zijn managementteam een professionele organisatie ontwikkeld. De relaties worden beheerd door de architecten en projectleiders die samen met de circa dertig medewerkers opereren vanuit de locaties Groningen en Amersfoort. 

www.martini-architekten.nl

Reageer op dit artikel