nieuws

Personalia – Nieuwe directeur bij OVG

Geen categorie

OVG Projectontwikkeling versterkt haar directie met een nieuwe technische directeur. De heer Siebolt Bennema zal naast de directievoering van de lopende projecten in Rotterdam zich tevens richten op het innovatieprogramma en de optimalisatie van project- en procesmanagement.

Bennema (1959) was hiervoor werkzaam als managing director development bij ING Real Estate Development Nederland. In deze functie deelde hij de eindverantwoordelijkheid van de resultaten voor de korte en lange termijn. Ook was verantwoordelijk voor de inbreng en het functioneren van de afdeling projectmanagement, proces en kosten.

OVG Projectontwikkeling is opgericht in 1997 en telt nu ruim vijftig medewerkers. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. 

www.ovg.nl

Reageer op dit artikel