nieuws

Interieur – Klassieker in nieuw jasje

Geen categorie

Artifort vierde in Milaan het jubileum van Pierre Paulin, die in 2007 zestig jaar actief is als ontwerper, waarvan vijftig jaar voor Artifort. Bovendien viert hij dit jaar zijn tachtigste verjaardag.

Interieur – Klassieker in nieuw jasje

Paulin maakte naam met de designklassiekers Ribbon, Orange Slice, Tongue, Butterfly en Mushroom. Ter ere van dit bijzondere jaar voert Artifort alle ontwerpen van Paulin uit in de stof Momentum, een dessin ontworpen door Jack Lenor Larsen in 1967, dat de zitsculpturen een extra dimensie geeft. Momentum is verkrijgbaar in blauw en rood maar ook in zwart en wit. Hier afgebeeld de ABCD-bank, diens vorm lijkt te zijn ontleend aan die van een eierdoos. De welvingen in de zitting geven iedereen een eigen armleuning en zorgen voor een zekere afstand tussen de gebruikers. Een ideaal meubel voor hotellobby’s en lounges.

www.artifort.nl

Reageer op dit artikel