nieuws

Interieur – Geluksbrengers

Geen categorie

Voor DriadeStore ontwierp de Britse designer Ron Arad de Clover, een kleine fauteuil annex sculptuur in de vorm van een klavertje vier. Het organisch gevormde meubel is vervaardigd uit een blok polyethyleen en is alleen verkrijgbaar in wit.

Interieur – Geluksbrengers

 

Daarnaast zijn er een aantal Franse ontwerpers sterk vertegenwoordigd bij het Italiaanse designmerk. Naast Christophe Pillet en Mattheo Thun leverde Philippe Starck een ontwerp af van de stoel PIP-e. Hiermee citeert Starck zichzelf, want dit is een technologisch vernieuwde versie van een houten stoel die hij een aantal jaar geleden voor Driade ontwierp. De nieuwe stoel wordt gevormd uit een stuk gasgegoten polypropyleen, waar vervolgens de kern uit wordt verwijderd. Het resultaat is een extreem lichte stoel met een elegant silhouet. De PIP-e is verkrijgbaar in antracietgrijs, wit, geel en oranje. 

www.driadestore.com

Reageer op dit artikel