nieuws

Interieur – Clickvloer van marmoleum

Geen categorie

Forbo introduceerde onlangs de nieuwe collectie Marmoleum Click, een eenvoudig te installeren vloer bestaande uit panelen van natuurlijke materialen met een duurzame linoleumafwerking.

Interieur – Clickvloer van marmoleum

Marmoleum click is leverbaar in panelen van 90 bij 30 cm en vierkanten van 30 bij 30 cm en biedt veel mogelijkheden wat betreft decoratie. Ze zijn namelijk leverbaar in 21 kleuren, die onderling goed te combineren zijn en in een groot aantal verschillende dessins en patronen. Er zijn gedekte kleuren als ‘camel’ of ‘barbados’ en heldere tinten als ‘raspberry’, ‘lime’ en ‘pineapple’. 

De panelen kunnen aan elkaar worden geklikt dankzij een door Forbo gepatenteerd systeem. Het resultaat is een vloer waaraan geen druppel lijm te pas komt. Er zijn speciale bijpassende plinten en een absorberende folielaag egaliseert oneffenheden in de ondervloer tot 2 mm. 

Marmoleum Click is vervaardigd van natuurlijke materialen zoals lijnolie, pijnhars, houtmeel en natuurlijke pigmenten. Hieronder bevindt zich een waterafstotende HDF-plaat met een rug van kurk. De bovenlaag is beschermd met Topshield, een laag die onderhoudsvriendelijk en duurzaam is, geen statische elektriciteit opwekt en onaantrekkelijk is voor bacteriën. 

www.forbo.nl 

Reageer op dit artikel