nieuws

Techniek – Luchtgordijnen voor vrije ruimten

Geen categorie

Speciaal voor open ruimten levert EMCO de ronde en ellipsvormige serie luchtgordijnen Ellipse. Deze zijn dankzij het ontwerp als een zelfstandig element in de ruimte te plaatsen.

Techniek – Luchtgordijnen voor vrije ruimten

Zij worden geleverd in gecoat staal, aluminium of roestvaststaal   en in alle RAL-kleuren. De Ellipse zorgt voor een energiebesparing van 40 procet ten opzichte van een standaard luchtgordijn  bij een zelfde afschermingcapaciteit. Dit wordt gerealiseerd door het gepatenteerde drukkamer-uitblaassysteem.

Zowel de ronde als de ellipsvormige serie worden in drie bouwgrootten geleverd bij capaciteiten van 1.900 tot 11.400 m3/h. De verwarming kan elektrisch of door middel van warm water plaatsvinden. Voor eenvoudige toegang tot het filter, de ventilatoren en het verwarmingsregister is het luchtgordijn van een groot luik voorzien.

www.emconederland.nl

Reageer op dit artikel