nieuws

Techniek – Engelse brand detectiesystemen in Nederland geïntroduceerd

Geen categorie

Honeywell Life Safety breidt haar productportfolio in Nederland uit door de brand detectiesystemen van Morley IAS aan haar assortiment toe te voegen. Morley IAS is producent van conventionele tot en met adresseerbare netwerk brandmeldingcentrales. Het bedrijf beschikt over een ruim aanbod om ieder project op een efficiënte en kosteneffectieve wijze te beveiligen.

Techniek – Engelse brand detectiesystemen in Nederland geïntroduceerd

De conventionele Horizon reeks van Morley IAS is verkrijgbaar met 2, 4 of 8 zones waarbij er maximaal 30 detectoren per zone kunnen worden geïnstalleerd. Horizon is een systeem dat gemakkelijk is te installeren en beschikt over slimme opties waardoor de kans op valse meldingen wordt gereduceerd. 

De adresseerbare ZX reeks brandmeldingcentrales kunnen worden uitgevoerd met 1, 2 of 5 lussen. Per lus kunnen er maximaal 99 melders en 99 handmelders (of modules) worden aangesloten. Met behulp van het Morley IAS netwerk kunnen tot 99 brandmeldcentrales worden gekoppeld. 

www.morley-ias.nl

Reageer op dit artikel