nieuws

Project – Media en mode onderdak

Geen categorie

Met ‘Het oog op het IJ’ komt er ruimte in Amsterdam-Noord voor bedrijven die zich speciaal richten op media en mode. Bouwfonds MAB Ontwikkeling plande hier 2000 vierkante meter kantoorruimte en 4700 vierkante meter bedrijfsruimte voor in. De naam verwijst naar het riante uitzicht over het water en het zicht richting Java eiland.

De planvorming van het complex is een initiatief van Kleinschalig Vastgoed Amsterdam (KVA). Zowel Bouwfonds MABals Woonstichting De Key zijn partners van KVA. ZZDP heeft als architect de vormgeving verzorgd. Regiobouw is de aannemer en zal naar verwachting medio 2008 starten met de oplevering.

Bouwfonds MAB heeft na de ontwikkeling van het concept en het gebouw, het complex verkocht aan Woonstichting De Key, die in de loop van het jaar met de verhuur zal beginnen.

Reageer op dit artikel