nieuws

Personalia – Rietmeijer Huisvestingsadviseurs versterkt zich

Geen categorie

Op 1 mei 2007 is Bas Aué (42) gestart als projectmanager bij Rietmeijer Huisvestingsadviseurs.
Bas Aué is al 17 jaar actief in de installatietechniek. De laatste 8 jaar was Aué werkzaam als projectleider bij Terberg Systeemintegratie BV en was daar verantwoordelijk voor het management van de meer omvangrijke projecten.

Naast Bas Aué is het team van Rietmeijer uitgebreid met Arjan Veendorp (40 jaar) en
Sanne van der Hoeven (31 jaar). Arjan Veendorp was al werkzaam bij Rietmeijer op freelance basis en zal in dienst treden als adviseur. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij OTH architecten als Projectleider / Interieur Architect. Aan het begin van zijn carrière heeft Veendorp architectonische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gestudeerd. Ook heeft hij de Senior Class Interior Design aan de University van Carbondale (Verenigde Staten) gevolgd.

Ook Sanne van der Hoeven komt het team van adviseurs bij Rietmeijer versterken. Hiervoor is zij werkzaam geweest als assistent project manager bij BPF Bouwinvest in Amsterdam en heeft voorafgaand aan haar werkzaamheden bij BPF Bouwinvest, de bachelor studie Management Economie en Recht (MER) afgerond.

Reageer op dit artikel