nieuws

Personalia – Inbo opent nieuwe vestiging in Las Palmas Rotterdam

Geen categorie

Per 1 mei heeft Inbo een nieuwe vestiging in Las Palmas Rotterdam. De leiding van deze nieuwe vestiging is in handen van Hans Toornstra en Jacques Prins.

Inbo oriënteert zich onder andere op de stedelijke opgave en participeert in een aantal herstructureringsprojecten. Het werken vanuit de complexiteit van grootstedelijk gebied vraagt volgens het architectenbureau om een directere aanwezigheid in de grote steden, vandaar de keuze voor Las Palmas in het centrum van Rotterdam.

Inbo heeft vestigingen in Rijswijk, Amsterdam en Den Haag. De circa 360 medewerkers werken vanuit zelfstandige groepen in Amersfoort, Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk, Rotterdam en landgoed Geerestein in Woudenberg. De organisatie is eigendom van medewerkers en partners.

www.inbo.com/rotterdam

Reageer op dit artikel