nieuws

Oplevering – Eerste city hostel nieuwe stijl

Geen categorie

De nieuwe Stayokay in Maastricht heeft dit weekend haar deuren geopend en is daarmee het eerste city hostel met het nieuwe interieurconcept van Edward van Vliet. Deze jeugdherberg ligt aan de Maas en heeft een fraai terras aan het water. Maar de echte blikvanger is een rode beuk, die middenin het gebouw groeit en door het dak naar buiten steekt.

Oplevering – Eerste city hostel nieuwe stijl

Het interieur van de Stayokay is strak en modern met een knusse en gastvrije uitstraling. De rode kleur- en materiaalaccenten geven aan dat de bezoeker zich in een city-hostel bevindt. De lobby is voorzien van een mozaiek tegelvloer in zes kleuren, verplaatsbare informatiewanden, grote houten stamtafels en poefs met een opvallend, oriëntaals aandoend, dessin. Ronde verlichtingsarmaturen met foto’s geven een indruk van de omgeving. 

Het hostel heeft eveneens drie met elkaar te verbinden vergaderzalen voor ieder maximaal honderd personen. In de kamers zijn warme natuurtinten en bijzondere materialen gebruikt, zoals het door Edward van Vliet ontworpen marmoleum voor Forbo en roestvast stalen bedden. Door de flexibele constructie kan van deze stapelbedden eenvoudig een een-of tweepersoonsbed worden gemaakt. 

www.stayokay.com

Reageer op dit artikel