nieuws

Interieur – Volle maan

Geen categorie

Volgens de Belgische lichtontwerper Bart Lens blijft het licht van een gave cirkel de mens altijd boeien. Denken aan de volle maan en de hieraan toegeschreven natuurverschijnselen, de archetypische vorm van een UFO, de vorm van een gong en de zon zetten hem aan tot het ontwerpen van lamp Fool Moon.

Interieur – Volle maan

De lamp is een gigantische rotatiegegoten kunststoffen discus met een diameter van 2 m, die in allerlei standen kan worden gezet: horizontaal, diagonaal, schuin of verticaal. Dankzij haar grootte is de Fool Moon bij uitstek geschikt om plekken af te bakenen of te creëren. De lamp kan diagonaal elke deur passeren en dankzij de beperkte hoogte kan hij ook worden toegepast in lagere ruimtes. Het armatuur wordt geproduceerd door Eden Design.

www.edendesign.be

Reageer op dit artikel