nieuws

Interieur – Nieuwe materialen en vormen

Geen categorie

De Nautiloo van Delta Light is een staande lamp van Corian. Corian is gekozen vanwege de licht gesatineerde uitstraling en de verspreiding van zacht en warm licht.

Interieur – Nieuwe materialen en vormen

De verticale en spiraalsgewijze vormgeving van de Nautiloo roept associaties op met een slakkenhuis. De open zijde geeft een sterk geprojecteerd licht en is daardoor bruikbaar als ‘wall washer’. De gesloten kant verspreidt een bijna amberkleurig licht. De ballast en de dimschakelaar zijn verborgen in de Corian-plaat en de voet is uitgevoerd in zwaar metaal. 

De O2-Oxygen heeft de vorm van een ouderwetse halter, maar de bollen en de staaf bestaan uit polyethyleen en aluminium. De voorschakelapparatuur is weggewerkt in de aluminium buis. De bollen worden in drie diameters aangeboden en kunnen met elkaar worden gecombineerd tot allerlei composities, zoals moleculaire vormen of DNA-structuren. De bollen kunnen zowel van gekleurde verlichting in de vorm van led’s als van gloeilampen worden voorzien. 

www.deltalight.be

Reageer op dit artikel