nieuws

Interieur – Kuuroord in huis

Geen categorie

Dat steeds meer mensen hun badkamer willen omtoveren tot kuuroord annex spa, bewijst niet alleen het stijgende succes van wellnessproducten, maar ook een recent Europees onderzoek dat sanitairfabrikant Ideal Standard liet houden. Daaruit blijkt dat veertig procent van de ondervraagde Europeanen zich in de badkamer vooral ontspant en wellnessproducten gebruikt om spierpijn te verlichten of zich te verwennen.

Interieur – Kuuroord in huis

Daarom brengt Ideal Standard TRIS uit, een systeem van douche, sauna en stoomcabine in één, waarmee ze inspelen op de groeiende vraag naar wellness thuis. Dit gecombineerde systeem zit in een cabine, die tegemoet komt aan allerlei badkamer-behoeften; ruim, normaal en ‘tropisch’ douchen, stoom, droge sauna, aromatherapie of hydromassage. De verwijderbare lig- en zitzone en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maken Tris compleet.
Daarnaast kan de wellnesscabine worden geïnstalleerd in elke ruimte waar aansluitingen voor water en elektriciteit aanwezig zijn. Tris is beschikbaar als een unit in marinehout met de standaardafmetingen van 170 bij 110 cm, groot genoeg voor twee personen. 

www.idealstandardnederland.nl

Reageer op dit artikel