nieuws

Interieur – Gloeien en glanzen

Geen categorie

Een nieuwe variant op het ontwerp Glow van Enrico Franzolini en Vincente Garcia Jimenez is de Glow Square. Pallucco brengt dit armatuur nu uit in een hangende en staande versie met diverse soorten afwerkingen: mat of zijdeglans transparant gelakt koper, zijdeglans gelakt wit en rood aluminium en glanzend transparant gelakt aluminium.

Interieur – Gloeien en glanzen

De voet en de staander van de vloerlamp zijn leverbaar in hoogglanzend verchroomd staal of in gebeitst antraciet. De hangende lampen worden eveneens geleverd met een verchroomde buis en kunnen worden voorzien van vier peertjes.

Ook de Gilda Ornaments, een ontwerp uit 1997 van Enrico Franzolini, is door Palluco aangepast. De kap van deze vloer- en hanglamp was van synthetisch papier in de kleuren wit en ivoor. Nu is de kap uitgevoerd in wit katoen met een decoratie van Studio OUT in zwart of beige. 

www.pallucco.com

Reageer op dit artikel