nieuws

Interieur – Gezinsuitbreiding voor ClassiCon

Geen categorie

De populariteit van de productfamilie neemt volgens de Duitse fabrikant ClassiCon toe de laatste jaren

Interieur – Gezinsuitbreiding voor ClassiCon

Daarom presenteerde zij dit jaar enkele nieuwe toevoegingen aan bestaande collecties. Zo is er van de Satyr-leunstoel van ontwerpgroep For Use een tweezitsvariant gemaakt, waardoor het meubel ook geschikt wordt voor de kantoor- en projectmarkt. Konstantin Grcic bracht op zijn houten stoel Venus een rubberen gedecoreerde handgreep aan en voorzag zijn barmeubel Pandora van een hoogglanzende witte laklaag. Tot slot kreeg bankstel Juno, ontworpen door Norway Says, gezinsuitbreiding in de vorm van extra elementen: een fauteuil en een hoekelement annex poef. 

www.classicon.com

Reageer op dit artikel