nieuws

Interieur – Eigenzinnig buitenmeubel

Geen categorie

De FalcoZinnia is een buitenmeubel met een iets hogere zithoogte en een ronding in de rugleuning, die het zitcomfort verhoogt.

Interieur – Eigenzinnig buitenmeubel

Het is mogelijk om extra armsteunen te plaatsen, wat hulp biedt bij het opstaan. Naast de samenstelling op de foto zijn er veel andere combinaties mogelijk. Zo kan er worden gekozen om één variant aan elkaar te koppelen. Door het plaatsen van een tussensteun kunnen de twee varianten (naar buiten- of naar binnen gericht) worden afgewisseld. De zitelementen kunnen rond worden gekoppeld. Met acht zitelementen is de kring gesloten. Ook kunnen de zitelementen zo samengesteld worden dat er een slinger ontstaat. De FalcoZinnia is uitgevoerd in hardhouten FSC delen. 

www.falco.nl

Reageer op dit artikel