nieuws

Interieur – Duurzaam design voor tapijttegels

Geen categorie

Network is een nieuwe tapijttegel van InterfaceFLOR. Deze in één richting te installeren haartegel maakt deel uit van de groep PatternWorks, die is opgebouwd uit producten met abstracte patronen, kleurrijke strepen en geometrische dessins.

Interieur – Duurzaam design voor tapijttegels

Network is verkrijgbaar in drie verschillende prints, in de kleurcombinaties grijs, zwart, antraciet, bruin, rood en zwart. Ook kan de tegel goed worden gecombineerd met andere InterfaceFLOR producten als Superflor en Graduate. Het poolmateriaal bestaat uit een mix van polyamide en polyester en hierdoor is de tegel in vrijwel iedere omgeving toe te passen. 

Een aanvulling op de budgetvriendelijke OriginalWorks-serie, is de Heuga 568. Hierbij is gewerkt met een mix van mat en glanzend garen, volgens de fabrikant geïnspireerd door ‘een heldere nacht met stralende sterren’ . Elk van de zestien kleuren geeft de vloer een subtiele gloed. De kleurstelling varieert van zilver en graniet tot zachtere tinten als camel en noga. InterfaceFLOR reduceert waar mogelijk afval en uitstoot in haar productieprocessen en produceert Network met behulp van honderd procent groene elektriciteit.

www.interfaceflor.eu

Reageer op dit artikel