nieuws

Techniek – Skantrae introduceert twee series binnendeuren

Geen categorie

Skantrae brengt twee nieuwe binnendeuren op de markt, de SkanSelekt Prestige en de Skanselekt Cube. De Prestige is een paneeldeur met een robuuste, klassiek ogende profilering. De Cube heeft een modern uiterlijk met een strak profiel van 90 graden. De deurenfabrikant heeft nu vier series binnendeuren in huis, elkmet een eigen uitstraling.

Techniek – Skantrae introduceert twee series binnendeuren

Beide typen hebben gelamineerde houten stijlen en dorpels met een mdf-toplaag. Ze hebben alle twee een stijl/dorpelverbinding met een V-naad. De panelen zijn van mdf. Ze zijn wit voorbehandeld, waardoor ze gemakkelijk zijn af te lakken.

De Prestige heeft een stijlbreedte van 135 millimeter, een dubbel kraalprofiel en ‘double hip’-panelen. De glasroede heeft eveneens een kraalprofiel. De deurhoogte is 201,5, 211,5 of 231,5 centimeter.

De SkanSelekt Cube heeft een strak profiel van 90 graden. De panelen zijn eveneens vlak; de glasmontage is eenvoudig dankzij het eigen glasbevestigingssysteem van het bedrijf. De stijlbreedte van de Cube is 130 millimeter. De hoogte van dit type is 231,5 centimeter. Andere maten zijn in deze serie niet leverbaar.

Skantrae levert nu ook de boardpaneeldeur in de nieuwe hoogtemaat 231,5 centimeter. Dit goedkopere alternatief voor de mdf-paneeldeur kan bijvoorbeeld op de bovenverdieping worden gebruikt. Alle binnen- en buitendeuren van Skantrae en de verschillende uitvoeringsvarianten staan in een kleurrijke nieuwe brochure van 84 pagina’s.

Reageer op dit artikel