nieuws

Personalia – Nieuwe sectordirecteuren bij Witteveen+Bos

Geen categorie

Met ingang van deze maand heeft ingenieursbureau Witteveen+Bos twee nieuwe sectordirecteuren benoemd, dr. ir. T.M.W. van den Broek als directeur van de sector Ruimte en Milieu en ir. E.A.H. Teunissen als directeur van de nieuwe sector Havens en Waterbouw.

Het aantal sectoren bij Witteveen+Bos is hiermee uitgebreid van vier naar vijf.

De sector Ruimte en milieu is een samenvoeging van de sector Milieu en de PMC Stedelijke planontwikkeling. De overige sectoren zijn Water, Stedelijke infrastructuur en Verkeer, Waterbouw-kundige infrastructuur en bouw, Havens en waterbouw. Door deze organisatorische wijzigingen hoopt het ingenieursbureau beter in te kunnen spelen op de verschillende marktsegmenten.

Theo van den Broek (1959) is sinds 1989 in dienst bij Witteveen+Bos en was voorheen PMC-leider Stedelijke planontwikkeling. Ook Egbert Teunissen (1962) is in vanaf 1989 in dienst bij het bureau. Hiervoor was hij PMC-leider Waterbouw, geotechniek en instandhouding.

www.witteveenbos.nl

Reageer op dit artikel