nieuws

Personalia – Nieuwe projectmedewerker BNO

Geen categorie

Parmila Khubsing is in maart begonnen als projectmedewerker bij de BNO. Zij gaat het projectteam ondersteunen bij projecten rondom interactief ontwerp,ruimtelijk ontwerp en ontwerponderwijs.

Personalia – Nieuwe projectmedewerker BNO

Parmila volgde in Eindhoven de opleiding Mediavormgeving waarna ze Kunsten Economie ging studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.Daar studeerde ze in 2006 af op Kunst en Mediamanagement. Ze heeft de afgelopen jaren de conceptualisatie en productie gedaan van o.a. cross-mediale projecten waarin zij streefde naar een balans tussenaandacht voor creatieve processen en projectmanagement. Het inzicht hierinis volgens haar belangrijk voor de ontwikkeling van de creatieve industriewaarbij de kwaliteit van het ontwerponderwijs ook een belangrijke rolspeelt. Als projectmedewerker bij de BNO zal ze zich onder andere actiefgaan richten op het BNO platform Interactieve Media.

ww.bno.nl

Reageer op dit artikel