nieuws

Interieur – Puristische perfectie in rvs

Geen categorie

De nieuwe keukenmengkranen Ono en Inox van KWC, door Hansa geïmporteerd, leggen de nadruk op vorm en functie. De vormgeving is gereduceerd tot de essentie en toch biedt de Inox optimaal gebruikscomfort. Een noviteit is de uittrekbare vaatdouche, die eveneens is uitgevoerd in roestvast staal.

Interieur – Puristische perfectie in rvs

De Inox heeft een variant met praktische, draaibare uitloop, als alternatief voor het model met uittrekbare vaatdouche. Het model met de uittrekbare Neoperl-perlator combineert de slanke optiek met het gemak van een draaibare uitloop en een uittrekbare vaatdouche. 

Het binnenwerk van de mengkranen is voorzien van het moderne, beproefde universele stuurpatroon van KWC voor een spelingvrije en lichte bediening. Diamantharde, kalkresistente keramische schijven garanderen de soepele werking en de ongeëvenaarde lange levensduur van de mengkranen. 

Bij de Ono springt de slanke en elegante vormgeving van de dun uitgevoerde bedieningshendel in het oog. Deze hendel is gemaakt van dun en gehard roestvast staal, evenals de uittrekbare vaatdouche, doucheslang en bedieningsmechanisme. De smalle bedieningshendel beweegt op en neer in een afgedichte smalle sleuf in het kraanhuis, dat vanwege de minimale naden en randen de afzetting van kalk en vuil verhindert. 

www.kwc.nl

Reageer op dit artikel