nieuws

Interieur – Praktisch én stijlvol

Geen categorie

Natuzzi heeft naast zitmeubels en woonaccessoires nu ook kamerschermen en opbergmeubels in haar collectie opgenomen, waarmee ze wil aantonen dat praktisch en stijlvol goed samengaan.

Interieur – Praktisch én stijlvol

Omdat vooral in grote steden gescheiden ruimtes om te wonen, werken, slapen en eten niet vanzelfsprekend zijn, komen kamerschermen en kasten vaak van pas als ruimteverdelers. Natuzzi presenteert nu kamerschermen met geborduurde bloemenpatronen van natuurlijke materialen als leer en hout. De Gaudi is een golvend scherm van 220 cm breed en 160 cm hoog met een eikenhouten toplaag, de serie William bestaat uit twee even grote schermen van stof en leer, verkrijgbaar in rood en donkerbruin. Op de foto: kamerscherm William, bekleed met Penna, een geweven frisse rode stof met een krullende klimop. 

De nieuwe collectie verrast naast de klassiek vormgegeven banken en zitmeubelen ook met de serie Sculptural Statements. Hierin lanceert Natuzzi ongewone en inspirerende objecten die de grenzen tussen kunst en ontwerp verkennen. Modellen met een bijzonder element in de vormgeving of materiaalkeuze, zoals de bijzettafel Bubble.  

www.natuzzi.com

Reageer op dit artikel