nieuws

Interieur – Monochroom design in Corian

Geen categorie

Desk en Chair is de naam van de nieuwe collectie kantoormeubelen die Vincent Van Duysen ontwierp voor de Belgische fabrikant Bulo.

Interieur – Monochroom design in Corian

Deze wordt gekenmerkt door de strakke lijnen van de tafel en het specifieke silhouet van de stoel, het resultaat van een ergonomisch onderzoek. De hendels om de hoogte en het gewicht te regelen, bevinden zich onder de stoel en zijn vervaardigd van keramisch materiaal. De stoel is verkrijgbaar met of zonder armleuningen. Deze zijn, net zoals de randen van de tafel, gemaakt van massief hout of Corian. De verschillende elementen van het ontwerp hebben dezelfde kleur en zo ontstaat een monochroom effect.

De Corian-variant Ice White is doorschijnend en speciaal ontwikkeld om architecten en ontwerpers meer mogelijkheden te bieden om lichteffecten te integreren in hun concepten. Delta Light maakte hiervan gebruik en presenteerde onlangs vier nieuwe ontwerpen vervaardigd van Ice White Translucide. De staande lamp Nautiloo en de muurverlichtingarmaturen Switch en Castar krijgen onder invloed van het licht een effen marmerachtig aanzicht en een warme kleur. 

www.bulo.be
www.deltalight.com
www.corian.com

Reageer op dit artikel