nieuws

Interieur – Meubels en elementen van licht

Geen categorie

Slide Design is een Italiaans bedrijf dat licht en design combineert. Dit heeft geleid tot een collectie grote en kleine meubels van rotatiegegoten polyethyleen met geïntegreerde lichtbronnen.

Interieur – Meubels en elementen van licht

Zo is de Gio een witte poef met een diameter van 145 of 210 cm, die door middel van een gekleurde lichtbron allerlei verschillende kleuren kan aannemen. Ditzelfde principe gaat op voor de Jumbo, een lichtgevend barmeubel van 80 bij 90 bij 110 cm van Jorge Najera. Van dezelfde ontwerper is de wijnkoeler Light Drink. Deze kan omgekeerd dienst doen als barkruk en is verkrijgbaar in wit, rood, groen of grijs. 

Ook opvallend is de Pzl-slot, een vloer- en wandlamp in oranje, geel of wit. Het ontwerp bestaat uit vier bouwstenen, die oneindig kunnen worden uitgebreid tot er hele muren ontstaan. In Nederland wordt het merk geïmporteerd door Cocon Interior in Oisterwijk. 

www.slidedesign.it 

Reageer op dit artikel