nieuws

Interieur – Lampen met een twist

Geen categorie

Het Belgische verlichtingsmerk Dark staat bekend om haar onconventionele producten. Een van de laatste aanwinsten in de collectie is de Copperfield.

Interieur – Lampen met een twist

In deze lamp wilde ontwerper Maxime Szyf een vleugje SM en een tikkeltje luxe verenigen met het nachtclubgevoel. Resultaat is een plexi-box in twee uitvoeringen, met een buitenkant in glanzend wit of zwart. In de binnenzoom zorgen spiegels voor een trompe-l’oeuil effect, waardoor je in de lamp de armatuur oneindig veel keren ziet doorlopen. De Copperfield verspreidt een zacht aangenaam licht, en is verkrijgbaar als pendel en plafondmodel.

Ontwerper J.P. Meulendijks is verantwoordelijk voor het armatuur RenS, waarmee hij mikt op de lachspieren. Deze lamp bestaat uit aaneengeregen zonnebrilmonturen rond een lichtbron. De RenS, vernoemd naar popsterren Ray Charles en Stevie Wonder, is verkrijgbaar in zwart en wit.

www.dark.be

Reageer op dit artikel