nieuws

Interieur – Kleinere versie downlightserie

Geen categorie

Aan AH System, een serie plafondverlichting Louis Poulsen, is een nieuw en kleiner armatuur toegevoegd.

Interieur – Kleinere versie downlightserie

AH System werkt met zogenaamde ‘Light Distribution Parts’ (LDP), lichtverspreidingsdeeltjes in glas of metaal met verschillende eigenschappen om het licht te sturen. In het kleine armatuur wordt vanuit het midden licht direct naar beneden gestuurd, maar een opaalglazen ring zorgt ervoor dat het licht diffuus wordt verspreid. De AH Micro is zo ontworpen dat er geen schittering optreedt, zodat de armatuur voor een aangename, zachte verlichting zorgt. De AH Micro heeft een diameter van 120 mm en is verkrijgbaar in gepolijst aluminium of gesatineerd aluminium. 

www.louis-poulsen.nl

Reageer op dit artikel